Delo po skupinah v prvi triadi


Delo po vrnitvi za 4. in 5. razred


Učenje na daljavo poteka za vsak razred posebej. Pri prvem vstopu boste morali napisati geslo, ki so ga vaši starši dobili po SMS sporočilu.

Geslo za vpis je namenjeno samo učencem posameznega razreda. S tem ščitite varnost vaših otrok in zato vas prosim, da ga skrbno varujete in ne delite drugim.

V tem času bo tudi organizirana vsakodnevna telefonska tehnična pomoč od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Na voljo imate dve mobilni telefonski številki, in sicer 065554200 (učiteljica Ingrid Škerjanc) in 040892928 (učitelj Simon Dražič). Pomoč je namenjena zgolj reševanju morebitnih tehničnih težav z dostopom do gradiv in vprašanjem povezanih z delom na daljavo.

OPOZORILO UČENCEM IN STARŠEM! Gradivo je namenjeno učencem razreda izključno za vzgojno-izobraževalne namene razredne skupnosti. Izmenjava ali posredovanje gradiva drugim oz. tretjim osebam preko različnih medijev ali socialnih omrežij za namene, ki niso vzgojno-izobraževalne narave, ni dovoljena.

Do gradiv za posamezen razred dostopate tukaj:Seveda boste imeli možnost komunikacije tudi z vašimi učitelji. Komunikacija bo potekala preko elektronske pošte. Elektronske naslove učiteljev najdete na spletni strani O šoli_Zaposleni.