Dragi otroci!

Pred nami je žal tretji teden na daljavo. Seštevanje in odštevanje smo utrdili, danes pa gremo na novo snov, koko razporejamo podatke. V DZ na stani 69 si preberite snov in na strani 70 rešite nalogi 2 in 3. Poglej si POSNETEK

Preberi besedila o denarju na strani 54 in 55 v DZ in odgovori na vprašanji na strani 55!

Zgodbico o Petru Klepcu ilustriraj v obliki stripa.

TOREK, 24.11. 2020

V prilogi vam pošiljam sestavek, ki ga vsaj dvakrat preberite in rešite naloge.

Ta teden se bomo srečali z novo snovjo in sicer z naslovom OD SPOČETJA DO ROJSTVA. V DZ na strani 32 in 33 si poglejte fotografije, preberite snov in si oglejte PPT, ki je v priponki.

Danes bomo razporejali – razvrščali predmete. Odpri DZ na strani 71 in 72. Reši naloge na obeh straneh. Pod priponko razporejamo boste našli še dve nalogi.

Danes bomo spoznali bratova papagaja. Kakšna sta, si preberite v DZ na strani 56. Z bratom, sestro ali s starši se pogovori o 1. nalogi. 2. nalogo reši s pomočjo priloge, ki je na zadnji strani DZ stran 92. Reši še 3., 4. in 5. nalogo.

V DZ na strani 73 in 74 še razporejamo. Rešite 3.in 4. nalogo.

Odpri DZ za glasbeno umetnost na strani 17. Preberi vse tri kitice. Poslušaj posnetek. V prostorčke pod besedilom nariši spremljavo s kuhinjskimi pripomočki .

Dragi otroci !

Danes bomo imeli pouk v živo ob 9.uri v naši videokonferenčni sobi TUKAJ https://arnes-si.zoom.us/my/jozicahrvatin

Pripravljen imejte DZ mat , slovenščino in puščico. Ne pozabite na šport in angleščino.

Pozdrav učenci, kot smo se včeraj dogovorili na srečanju v živo, si danes oglejte filmček, s pomočjo DZ na strani 32 in 33 pa v zvezek SPO oblikujte miselni vzorec.

Pri matematiki vam prilagam še naloge, ki jih včeraj na srečanju nismo dokončali.

PREŽIVITE LEP VIKEND !!!!

Alji in Avgustu, ki sta v tem času praznovala rojstna dneva, iskrene čestitke.