Pozdravljeni učenci in učenke 4. b oddelka.

Kako ste preživeli počitnice? Upam, da ste se spočili in da ste v redu. Začel se je nov teden in z njim prvi teden šolanja na domu. V tem tednu bomo ponovili snov, ki smo jo spoznali pred počitnicami. Če imate težave pri delu me lahko pokličete ali pišete na mail. No, upam da ne bo preveč težav pri delu.

PONEDELJEK, 9. 11. 2020

1. ura – ITJ:

Klikni na moder gumbek N2I in videl/a boš kaj te čaka pri današnji uri italijanščine.

2. ura – SLJ:

  • Jesenske počitnice – Jesenske počitnice so bile sigurno zanimive in posebne. Mogoče ste se z družino odpravili na izlet, na pohod, sigurno si se veliko igral/a ali pa si doživel kakšno zanimivo dogodivščino. V zvezek slovenščine napiši (opiši) tvoje počitnice. Tvoj opis naj bo dolg vsaj 20 povedi, vsebuje naj tudi uvod, jedro in zaključek. Napisan opis mi pošlji do srede, 11. 11. 2020 na moj mail.

3. ura – MAT:

  • Odštevanje števil do 1000 brez prehoda – Pred počitnicami smo ponovili kako seštevamo števila do 1000 brez prehoda. To je snov katero smo se naučili v 3. razredu. Nadaljujemo s ponavljanjem, in sicer danes bomo ponovili kako odštevamo števila do 1000 brez prehoda. V DZ, str. 79 preberi razlago in na str. 80, reši 1. nalogo. Sliko rešenih nalog mi pošlji na moj mail.

4. ura – NIT:

5. ura – GUM:

6. ura – DDP:

  • Utrjevanje znanja pri matematiki – V delovnem zvezku za matematiko, zbirka osnovnih in zahtevnejših nalog (oranžen zvezek), reši str. 16 in 17.