Vabilo na dan odprtih vrat GIMNAZIJE KOPER: VABILO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vabilo na dan odprtih vrat GIMNAZIJE PIRAN: Letak GEPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vabilo na dan odprtih vrat GIMNAZIJE SEŽANA: Šolski center Srečka Kosovela Sežana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAN ODPRTIH VRAT na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli Ljubljana,  v torek, 10. 12. 2019 ob 9. uri, za učence zadnje triade, ki jih zanimajo poklici:

  • GRADBENI TEHNIK, možnost študija arhitekture
  • GEODETSKI TEHNIK, program se izvaja samo na SGGOŠ
  • OKOLJEVARSTVENI TEHNIK, okoljevarstvo je poklic prihodnosti
  • ZIDAR, TESAR, KAMNOSEK, PEČAR – POLAGALEC KERAMIČNIH OBLOG, za te triletne programe so razpisane štipendije za deficitarne poklice
  • UPRAVLJALEC TEŽKE GRADBENE MEHANIZACIJE, program se izvaja samo na SGGOŠ
  • POMOČNIK PRI TEHNOLOGIJI GRADNJE, dvoletni program
  • Na SGGOŠ izvajamo tudi vzporedno šolanje, izmenjave v tujini in omogočamo opravljanje 5. predmeta in s tem vpis na univerzitetne programe.

Gimnazija Gian Rinaldo Carli Koper organizira tradicionalno srečanje “Dan odprtih vrat”, ki ga namenjamo bodočim dijakom, njihovim staršem in skrbnikom ter širši javnosti.

Na ta dan bomo predstavili šolski in obšolski program in odgovorili na vsa morebitna vprašanja v zvezi s šolanjem na Gimnaziji Gian Rinaldo Carli. Predstavitev, namenjena dijakom in njihovim staršem oziroma skrbnikom, bo potekala v četrtek, 5. decembra. Želimo si čim bolj izčrpno in natančno ilustrirati prednosti gimnazijskega programa, ki dijakom nudi kvalitetno splošno znanje in omogoča vpis na vse vrste univerzitetnih in visokošolskih študijskih programov v skladu s spreminjajočim se trgom dela.

“Dan odprtih vrat” se prične ob 17. uri. Najprej bomo plenarno predstavili gimnazijski program ter kasneje nadaljevali z vodenimi ogledi po šoli, kjer bodo bodoči dijaki, njihovi starši ali skrbniki, v spremstvu koordinatorjev in tutorjev, obiskali  šolske prostore, specializirane učilnice, laboratorije, knjižnico, šolski muzej in se tako preizkusili v interaktivnih delavnicah, ki smo jih skupaj z našimi dijaki in učitelji pripravili zanje.

Po končanih predstavitvah bodo koordinatorji in tutorji na voljo za individualne pogovore.

Vabilo: INVITO

 


Dnevi odprtih vrat ŠOLSKEGA CENTRA NOVA GORICA:

http://www.scng.si/dnevi-odprtih-vrat-2019-na-solskem-centru-nova-gorica/