Pred začetkom novega šolskega leta

Dragi učenci, spoštovani starši.

Poletne počitnice se iztekajo in stopnjuje se pričakovanje ob novem začetku. Šolsko leto 2022/23 nam bo prineslo nova znanja, izkušnje in prijateljstva.

V nadaljevanju vam posredujemo nekaj informacij ob pričetku novega šolskega leta.

Prvi šolski dan za učence od 1. do 9. razreda

Učenci od 1. do 3. razreda bodo imeli v četrtek, 1. 9. 2022, kulturni dan.

1. razred: Sprejem prvošolcev bo ob 10.30 na zunanjem šolskem igrišču. Prvi šolski dan bo za prvošolce poseben, zato šolskih torb ni potrebno prinesti s seboj.

2. razred: Drugošolci pridejo v šolo ob 8.20. V šolski torbi naj imajo: peresnico, vse zvezke po seznamu, mapo, prtiček za malico in copate v vrečki. Likovne potrebščine bodo prinesli v šolo v sredo, 7. 9. 2022, ko imamo na urniku likovno umetnost. Na prvi šolski dan dobijo učenci v šoli tudi vse delovne zvezke Lili in Bine, ki jih isti dan doma skrbno zavijte in označite z imenom in priimkom otroka. Te delovne zvezke naj nato otroci takoj v petek, 2. 9. prinesejo v šolo.

3. razred: Tretješolci pridejo v šolo ob 8.20. V šolski torbi naj imajo: peresnico, prtiček za malico, copate v vrečki, kartonasto mapo, kolaž papir.

4. razred: Četrtošolci pridejo v šolo ob 8.20. V šolski torbi naj imajo: peresnico, mapo, kolaž, prtiček za malico in copate v vrečki. Učenci naj prinesejo tudi komplet Planet radovednih 5.

Učenci od 5. do 9. razreda pridejo v šolo ob 8.20. Prvi dve uri bodo imeli razredni uri, nato bo pouk potekal po urniku. Učenci imajo s seboj copate in potrebščine po urniku.

Podaljšano bivanje bo potekalo po urniku do 17.10.

Organizirana bosta malica in kosilo za vse prijavljene. Prijave bomo zbirali prvi dan pouka.

Avtobusi bodo vozili po ustaljenem voznem redu.

Strokovni delavci OŠ Šmarje pri Kopru