Spoštovani starši/zakoniti skrbniki!

V soboto, 25. 2. 2023, bo od 9. do 13. ure na šoli v učilnici zgodovine potekala raziskovalna delavnica na temo ogljičnega odtisa in podnebnih sprememb. Vodili jo bosta učiteljici biologije/gospodinjstva in geografije/angleščine Gaja Črnac in Adina Deučman.

Delavnica je namenjena vsem učencem predmetne stopnje, ki želijo poglobiti svoje znanje s področij geografije in ekologije, se naučiti življenjskih stvari, so vedoželjni in zelo radovedni ter pripravljeni izkoristiti svoje potenciale in preživeti prijetno dopoldne v družbi sovrstnikov.

Za malico bo poskrbljeno. Starši svoje otroke na delavnico pripeljete in odpeljete z lastnim prevozom. Vhod v šolo bo možen le skozi glavni vhod (predmetna stopnja).

S seboj morajo učenci prinesti naslednje potrebščine: peresnico, škarje, lepilo, lepilni trak, geotrikotnik, šestilo, barvice in flomastre ter obilo DOBRE VOLJE 😊.

Za potrebe izvedbe delavnice in uradno prijavo nanjo morajo učenci do srede, 22. 2. 2023, učiteljicama v šolo prinesti izpolnjeno in podpisano prijavnico ter izpolnjen vprašalnik ob prijavnici (podatke potrebujemo zgolj za izračun ogljičnega odtisa; teh podatkov šola ne bo nikjer beležila). Delavnica je za naše učence popolnoma brezplačna.