Spoštovani člani naše skupnosti OŠ Šmarje pri Kopru in vrtca!

Sporočam vam, da se zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb SARS-CoV-2 jesenske počitnice podaljšajo do 8. 11. 2020.

» Na podlagi prvega odstavka 105. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20), ministrica, pristojna za izobraževanje, izdaja

SKLEP

o podaljšanju jesenskih počitnic v šolskem letu 2020/21«

Vrtec bo v tem času deloval v minimalnem obsegu, in to samo za otroke zaposlenih staršev, ki morajo delati in nimajo drugega varstva.

Vse pozivam, da smo previdni in se ravnamo po priporočilih, ki jih že vsi poznamo (uporaba mask, higiena rok in varna razdalja). Omejiti moramo tudi druženja. Upam, da le za krajši čas, v kolikor se bomo seveda ravnali po navodilih.

Učenci, prosim vas, da živite aktivno, polno in bogato svoje življenje. Učenje v vseh možnih oblikah je vaše življenje. Doma v družini se lahko učite kuhati, pospravljati, poskrbeti sami zase in za druge, se družiti, brati, reševati miselne igre in zakaj pa ne, prisluhniti tudi zgodbam, ki jih pripovedujejo odrasli. To je živa in neposredna izkušnja.

Ostanimo skupaj, ostanimo zdravi.

Ravnatelj šole

Edi Glavina