Vstopili smo v »veseli december«, mesec, ki nas popelje v obdobje praznovanj in obdarovanja. V času nakupovalne mrzlice obiskujemo vrveža polne trgovske centre in iščemo primerna darila za naše najdražje. Z njimi želimo izraziti svojo ljubezen, zahvalo in dobre želje.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da obiščete naš božično-novoletni bazar, v mirnem, veselem in solidarnem duhu, v ponedeljek, 12. 12. 2022, ob 17. uri v prostorih šolske jedilnice. Učenci so za to priložnost s pomočjo učiteljev in staršev ustvarjali unikatne izdelke. Izdelke, ki nosijo globje sporočilo, sporočilo solidarnosti, sporočilo iz srca. Z vašimi prostovoljnimi prispevki boste pripomogli k zbiranju sredstev za naš šolski sklad.

Med samim bazarjem bo potekala tudi tiha dražba našega šolskega oljčnega olja in slik slovenskih avtorjev. Po ogledu razstavljenih artiklov bo dražitelj izpolnil obrazec za izbrani artikel s svojimi podatki in zneskom ponudbe. Dražitelj z najvišjo ponujeno vsoto donacije bo pridobil artikel, o čemer bo obveščen naslednji dan. Tudi donacije dražbe so namenjene našemu šolskemu skladu.

V pričakovanju skupnega druženja in dobrih želja, s hvaležnostjo.

Kolektiv OŠ Šmarje pri Kopru