Skoči na glavno vsebino


V četrtek, 15. 2. 2024, bo za učence od 6. do 9. razreda organiziran 3. športni dan: SMUČANJE
in SANKANJE. Izpeljali ga bomo na Krvavcu. Odhod izpred šole bo ob 6.30, povratek je predviden ob 17.30. Učenci bodo dobili šolsko malico in »lunch paket« za kosilo. V kolikor učenci niso naročeni na kosilo, naj s seboj prinesejo svoj obrok. Učenci so z oddajo obvestila izbrali aktivnost, ki jo bodo izvajali na športnem dnevu:

SMUČANJE:
Smučarji bodo razdeljeni v skupine po znanju, ki ste jih starši označili in podpisali na obvestilu. Smučali bodo pod vodstvom učiteljev smučanja. Smučarsko opremo si učenci uredijo pred
odhodom na aktivnost (zaradi časovne stiske izposoja opreme na smučišču ne bo mogoča). Uporaba čelade je obvezna! Učenci lahko pridejo na športni dan oblečeni že v smučarska oblačila, v primeru, da pridejo
oblečeni v športna oblačila se bodo lahko preoblekli le na avtobusu. Za športni dan bo potrebno prispevati 16,50 eur za smučarsko karto, približno 12 eur/učenca za smučarskega učitelja ter stroške prevoza, ki bodo znani ob obračunu (glede na udeležbo učencev na športnem dnevu).

SANKANJE:
Sankači morajo biti aktivnosti primerno oblečeni in obuti. Oblačila naj bodo topla in nepremočljiva, v več slojih, da se lahko med aktivnostjo slečejo. S seboj naj imajo nepremočljive rokavice in čelado (lahko tudi kolesarsko čelado). Obutev naj bo nepremočljiva, najraje pohodni gojzarji ali snežke. Superge niso primerne, saj se bodo hitro premočile. Učenci bodo sankali pod nadzorom učiteljev. Prispevek za sankače bo 16,50 eur za prevoz z gondolo na smučišče in izposojo sani. Dodatni stroški avtobusnega prevoza bodo znani ob obračunu (glede na udeležbo učencev na športnem dnevu). Z aktivnostjo bomo zaključili ob 14.00. Sledi povratek v dolino in pot proti domu. Pred šolo bomo predvidoma ob 17.30.

Prijazen pozdrav
Barbara Grižančič, učiteljica športa

Dostopnost