Spoštovani starši!

Vlada RS do zdaj ni prisluhnila našim številnim pozivom, naj zaustavi in preobrne trend zniževanja sredstev za izobraževanje ter odpravi nesprejemljivo nižje vrednotenje vzgojno-izobraževalnega dela, zaradi česar smo se bili prisiljeni odločiti za stavko.

Na dan stavke, v sredo, 14. februarja letos, bodo vrtci tako zaprti. Zavedamo se, da bo to povzročilo največ nevšečnosti prav vam, cenjeni starši. Zanje se vam vnaprej iskreno opravičujemo, a vas obenem prosimo za razumevanje in podporo našemu prizadevanju, da bi za dobro naših otrok preprečili dolgoročno skrajno negativne posledice neustreznega odnosa Vlade RS do področja vzgoje in izobraževanja.

V našem vrtcu bo zagotovljeno nujno varstvo za otroke tistih staršev, ki nimajo druge možnosti.  Za otroke bodo poskrbeli dežurni stavkajoči. Kosila tega dne ne bo, saj stavkajo tudi naše kuharice.

Cenjeni starši, prosimo, da izrazite podporo naši stavki in stavkajočim tudi tako, da svojih otrok v vrtec ne pripeljete.  V kolikor nimate druge možnosti, vas naprošamo, da izpolnite spodnjo prijavnico in jo vrnete razrednikom do ponedeljka, 12. 2. 2018.

 

Ravnatelj                                                      Sindikalna zaupnica SVIZ

Edi Glavina                                                     Nataša Bodlaj